En typisk Footwayian

Innan du söker till oss, vill du säkert veta lite mer om hur vi som jobbar här är. Vi lägger stort värde i vilka vi jobbar tillsammans med och önskar såklart att du gör detsamma.

Så, hur är egentligen en typisk Footwayian?


Vi är olika!
Här jobbar (bland annat) technördar, fallskärmshoppare, löpare och bokslukare. Vi vill att alla ska känna att det är okej att vara samma person på jobbet som hemma. Kom som du är - vi är alla bra kompisar!

Vi är lika!
Vi är stolta över våra olikheter, men också över vår gemenskap i kärleken för olika kulturer, en fantastisk kundupplevelse och i att hela tiden automatisera och förenkla hur vi arbetar.

Vi älskar att lära oss nya saker!
Vår kultur grundar sig i en vilja att ständigt lära sig nya saker och att dela med sig av sitt lärande, där tech är ett viktigt inslag. Ingen kan allt från början, men här hjälps vi åt i att peppa och våga - ingenting är omöjligt. 

Vi älskar att lära andra nya saker!
Vi säger det igen; vår kultur grundar sig i en vilja att ständigt lära sig nya saker och dela med sig av sitt lärande. Självledarskap är en central del i allt vi gör. Hos oss syftar ledarskap till att bli sjukt grym på det man gör. Passion är grunden till att vi blir riktigt skillade och genom detta kan vi också inspirera andra och dela med oss av vår kraft och kunskap på bästa sätt. Vi vågar faktiskt vara så krassa att säga att de flesta av våra tjänster kräver att du är vass på att lära ut.

Vi jobbar hårt!
Ingenting kommer gratis - vi sätter höga mål och för att nå dem krävs det att vi lägger ner både tid, fokus och energi på att nå dit vi vill. 

Vi har kul på jobbet!
För att hänga med i tempot krävs det att vi arbetar tillsammans, det blir både enklare och roligare när vi hjälpts åt och jobbar i team. Vi använder oss av “check-ins” i våra möten (hur mår vi egentligen?), spelar gärna padel eller pingis på lunchen och är vänner lika mycket som kollegor. 

Vi är projektledare!
Med en population i världen på 7,7 miljarder; hur stor är egentligen chansen att just vi är bäst på x eller y? Med tanke på hur världen ansluter globalt genom internet idag är det högst aktuellt att koppla in den globala kompetensen i de projekt vi arbetar i. Genom crowdsourcing projektleder vi snarare än att alltid skapa något själva - ett koncept och arbetssätt det är viktigt att vi alla tror på.

Vi är Footwayianare! 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor